WD Schrijnwerk Ramen, deuren, gevels
Home Ramen en deuren Gevels Schrijnwerk Contact Interieur

Welkom op de website van WD Schrijnwerk

WD- interieur en schrijnwerk werd opgestart op 1 april 2012 door Declerck Wesley. Na een 7 tal jaar ervaring in maatwerk en schrijnwerk en 8 jaar in het maken en plaatsen van ramen en deuren vond Wesley het tijd om zijn droom waar te maken en een eigen zaak op te starten. Het streven naar correcte afspraken en perfecte aflevering van het werk dragen wij hoog in het vaandel! We werken dan ook regelmatig voor architecten ook voor interieur.

Onze specialisaties gaan van interieurs keuken en maatwerk die volledig in eigen atelier worden gemaakt met kwalitatieve materialen tot gevel in Rockpanel, houten latwerk of planchettes in alle houtsoorten en vormen, en nog veel meer diverse materialen.

Ramen en deuren is dan weer een andere specialisatie die wij op zeer uitgebreide schaal uitvoeren. Hiervoor werken we nauw samen met de producent Durenard. Bij ons kunt u terecht voor PVC, ALU en HOUT en dit in alle stijlen en kleuren.

Wenst u dus uw huis te laten renoveren dan bent u bij ons aan het juiste adres want wij kunnen u alles aanbieden. Zo hoeft u dus slechts met 1 schrijnwerken te werken voor de ganse renovatie. Ook voor uw uitbouw plaatsen wij uw plat dak, (houten roostering, isolatie en epdm) en zo nodig dus ook de gevelbekleding. Neem een kijkje op deze site en ontdek waar wij voor staan . Welkom !

 

Project in de kijker

Fietsen Scheldeman


Geslaagde renovatie van commercieel gebouw. Bekleding gebeurde met Rockpanel, ook de etalage werd uitgebreid met alu schrijnwerk door ons.

Gevelbekleding


Regelwerk in afromozia

Project Hooglede


Deze carport werd omgevormd tot grote garage, ge´soleerd dak met epdm, muren zijn uitbekleedt met rockpanel ral 9021.

project Roeselare


Uitbekleding met padoek planchettes. Een garage die verbouwd werd tot badkamer

Project Hooglede


Hier werd alles vernieuwd en in goede banen geleid door ons en interieur architect project 5. Renovetie van volledige benedenverdieping villa.

project Ieper


Deze zaak werd in enkele weken omgetoverd tot een sauna, wellness en massage salon. Diverse materialen zorgen hier voor een aangename ruimtelijke sfeer.

kantoorinrichting


Geluidsdichte en of akoestische wanden, glaswanden en deuren, volledig af ! zelfs het keukentje plaatsen we !

project Ardooie


In dit project werd al het schrijnwerk vervangen door alu ramen en een mooie uitbouw geplaatst.de schuiframen zijn voorzien van screens. Ook de alu afwerking boven de schuiframen werd door ons geplaatst als ook de rest van het schrijnwerk.

project poolhouse


Bekleding van poolhouse in padoek planchettes. Vierdelig vouwraam, deuren achteraan overdekt met planchettes.

WOOD WINDOW


Renovatie van woning met padoek ramen, deze zullen met minimale behandeling mooi vergrijzen.

Vakantiewoning te koksijde


Deze mooie vakantiewoning te koksijde werd gerenoveerd met pvc ramen van Durenard.